(Видео) Германците пред еден век размислувале да ги спојат Европа и Африка

Пред еден век германска елита размислувала и расправала за идејата на архитектот Херман Зергел за создавање на суперконтинент што би ги содржел денешна Европа и …

(Видео) Германците пред еден век размислувале да ги спојат Европа и Африка Прочитај повеќе »