Влегоа во озлогласен њујоршки кварт и забележаа царство на хероински наркомани

Прекумерната употреба на дрога сега е водечка причина за смрт во САД, кај лицата помлади од 50 години. Повеќе од 1370 њујорчани, почина од предозирање …

Влегоа во озлогласен њујоршки кварт и забележаа царство на хероински наркомани Прочитај повеќе »