(видео) „Трејлер“ за филмот „Пријатели“ предизвика хаос на социјалните мрежи

Лажниот трејлер за филмот „Пријатели“ кој неодамна беше објавен на Јутјуб, повторно ја разбуди надежта кај публиката дека повторно ќе можат да ги гледаат на …

(видео) „Трејлер“ за филмот „Пријатели“ предизвика хаос на социјалните мрежи Прочитај повеќе »