Во Египет откриени остатоци од непознат вид диносаурус

Во Египет се откриени остатоци од досега непознат вид диносаурус, кој живеел пред 100 милиони години. Остатоците се пронајдени само неколку дена по објавата дека …

Во Египет откриени остатоци од непознат вид диносаурус Прочитај повеќе »