Синовите на Ел Чапо го продолжија бизнисот на нивниот татко

Додека шефот на мексиканската наркомафија, Хоакин Ел Чапо Гузман, е во самица и го чека судењето, кое треба да почне оваа недела, неговата империја тешка …

Синовите на Ел Чапо го продолжија бизнисот на нивниот татко Прочитај повеќе »