(ВИДЕО) Ќе изгориме како мравки! – Колку е моќна Хидрогенската бомба!

Северна Кореја наводно ја тестираше термонуклеарната или хидрогенската бомба, која важи за најразорното оружје во светот. Силата на H-бомбата, се заснова на експлозија која се …

(ВИДЕО) Ќе изгориме како мравки! – Колку е моќна Хидрогенската бомба! Прочитај повеќе »