Познатата планинарка Хилари Нелсон исчезна на осмиот највисок врв на светот

Американската планинарка Хилари Нелсон исчезна на планинскиот врв Манаслу во Непал. Таа заедно со нејзиниот партнер Џим Морисон вчера го искачиле осмиот највисок врв на …

Познатата планинарка Хилари Нелсон исчезна на осмиот највисок врв на светот Прочитај повеќе »