(Видео) По најавите дека мажот ѝ ќе го обвинат за убиство, сопругата на Алек Болдвин побара од новинарите да ја остават на мира

Откако беше објавено дека Алек Болдвин биде обвинет за убиство на снимателката Халина Хачинс, неговата сопруга Хиларија, побара поддршка од јавноста и новинарите, но во …

(Видео) По најавите дека мажот ѝ ќе го обвинат за убиство, сопругата на Алек Болдвин побара од новинарите да ја остават на мира Прочитај повеќе »