(Видео) Кобен датум: Несреќи кои го погодија светот на 15 април

Многумина сметаат дека 15 април претставува кобен или проколнат датум, затоа што на овој ден низ историјата се случиле голем број катастрофи кои го погодиле …

(Видео) Кобен датум: Несреќи кои го погодија светот на 15 април Прочитај повеќе »