Како настанал Џокер?

Како што Супермен го има Лекс Лутор, Химен –  Скелетор, Спајдермен – Зелениот гоблин, така и Бетмен отсекогаш го имал за свој непријател Џокер. Со …

Како настанал Џокер? Прочитај повеќе »