Ќерка на Химлер работела за германската тајна служба

Гудрун Брувиц, ќерка на еден од најозлогласените нацисти, Хајнрих Химлер, две години работела за германската разузнавачка служба БНД. Агенцијата потврдила дека Гурдун била нивни член …

Ќерка на Химлер работела за германската тајна служба Прочитај повеќе »