Сопругата на Ким Џонг Ун наредила да се убие неговата љубовница

опругата на севернокорејскиот лидер Ким Џонг Ун, Ри Сол Ју, наредила да се убие неговата љубовница Хионг Сонг Вол, сметаат некои теоретичари на заговор. Според нив, …

Сопругата на Ким Џонг Ун наредила да се убие неговата љубовница Прочитај повеќе »