Омиленото „хипи“ возило се враќа повторно на пазарот – Ќе занемете од неговиот модерен изглед

Минибусот беше омилено возило на хипи генерациите и фановите на старите класици, кои со години чекаа да ова возило повторно се појави на пазарот. Фолксваген …

Омиленото „хипи“ возило се враќа повторно на пазарот – Ќе занемете од неговиот модерен изглед Прочитај повеќе »