Пијани јапонски астрономи испратиле сигнал во вселената пред 40 години па сега очекуваат од вонземјаните повратен одговор

Двајца јапонски астрономи Масаки Моримото и Хисаши Хирабајаши, пред 4о години испратиле радио сигнал кон ѕвездата Алтаир,, а тим јапонски научници од Универзитетот Хјого, сега …

Пијани јапонски астрономи испратиле сигнал во вселената пред 40 години па сега очекуваат од вонземјаните повратен одговор Прочитај повеќе »