Марина Туцаковиќ откри дали ќе МУ ГИ ПРОСТИ 100.000 евра на Аца Лукас кои и ги должи

Аца Лукас според судската одлука и должи на Марина и нејзиниот сопруг околу 100.000 евра, а забрането му е да изведува повеќе од 20 негови …

Марина Туцаковиќ откри дали ќе МУ ГИ ПРОСТИ 100.000 евра на Аца Лукас кои и ги должи Прочитај повеќе »