Нетанјаху: Иран е како нацистичка Германија, сака да ги испече сите Евреи

Израелскиот премиер Бенјамин Нетанјаху повторно јавно ја наметна жестоката повлеченост против Иран споредувајќи ја исламската република со Хитлеровата Германија тврдејќи дека делат иста цел – …

Нетанјаху: Иран е како нацистичка Германија, сака да ги испече сите Евреи Прочитај повеќе »