Клер Дејнс вторпат стана мајка

Актерката Клер Дејнс и нејзиниот сопруг, британскиот глумец Хју Денси, станаа родители вторпат. Глумицата роди син, но засега не го откриваат неговото име. Дејнс и Денси …

Клер Дејнс вторпат стана мајка Прочитај повеќе »