Почина Хју Хадсон, режисер на филмот „Огени кочии“

На 86-годишна возраст почина режисерот и оскаровец Хју Хадсон. Тој беше режисер на драмата од 1981 година за двајца британски тркачи во 1920-тите. Починал во …

Почина Хју Хадсон, режисер на филмот „Огени кочии“ Прочитај повеќе »