Украдена песна на Бугарка за филм во кој глуми Џорџ Клуни

Норвешкиот композитор Томас Бергенсен ја украл песната „Излел е Делјо хајдутин“ на бугарската пејачка Валја Балканска, за потребите на снимањето на филмот Tumoroulend. Во филмот главните …

Украдена песна на Бугарка за филм во кој глуми Џорџ Клуни Прочитај повеќе »