(Видео) Бејзбол-играчот Дени Васкез ја претепал својата девојка на стадион

Снимката од бејзбол-играчот Дени Васкез, кој во 2016 година крвнички ја претепал тогашната девојка на скалите од стадионот на „Хјустон Астрос“, тим за кој играше, …

(Видео) Бејзбол-играчот Дени Васкез ја претепал својата девојка на стадион Прочитај повеќе »