(Видео) Првата снимка од Хоакин Феникс во улогата на Џокер

Актерот Хит Леџер почина на 22 јануари 2008 година, а во јули 2017 година, филмот „Мрачниот витез“ (The Dark Knight) наполни 10 години. Цела една …

(Видео) Првата снимка од Хоакин Феникс во улогата на Џокер Прочитај повеќе »