Синот на Ел Чапо е тешко болен, ќе се бира нов нарко-шеф

Исмаел Замбада – Ел Мајо синот на некогашниот најмоќен нарко-шеф Хоакин Гузман Ел Чапо кој остатокот од животот ќе го мине во затвор, е тешко …

Синот на Ел Чапо е тешко болен, ќе се бира нов нарко-шеф Прочитај повеќе »