Жена поротник за судењето на Ел Чапо се плаши за својот живот

Заврши изборот на лица кои ќе бидат дел од поротата за судењето на мексиканскиот наркобос Хоакинг Ел Чапо Гузман во САД. Седум жени и пет …

Жена поротник за судењето на Ел Чапо се плаши за својот живот Прочитај повеќе »