Српско-руска експедиција на островот Хогланд реши случај од Втората светска војна

Соработката на Руското географско друштво и неодамна отворениот Српско-руски географски центар предвидува многубројни настани, но едно од најинтересните е секако размената на студенти и учество …

Српско-руска експедиција на островот Хогланд реши случај од Втората светска војна Прочитај повеќе »