Евелин од „Два и пол мажи“ е во врска со 32 години помлада глумица

Глумицата Холанд Тејлор позната по улогата на Евелин во серијата „Два и пол мажи“, е во врска со 32 години помладата глумица Сара Полсон. Се …

Евелин од „Два и пол мажи“ е во врска со 32 години помлада глумица Прочитај повеќе »