Холандската

Холандската полиција ќе ги „соголува“ граѓаните кои носат скапа облека

Полицијата во Ротердам од сега на таргет ќе ги има младите луѓе кои носат облека што е премногу скапа за да можат да си ја …

Холандската полиција ќе ги „соголува“ граѓаните кои носат скапа облека Прочитај повеќе »

Холандската влада призна за постоењето хемтрејлс

Видеото што се појави во јавноста го разоткри дејствувањето на еден претставник во владата од холандското Министерство за околина, кој јавно призна дека неговите работодавци …

Холандската влада призна за постоењето хемтрејлс Прочитај повеќе »

Scroll to Top