Холандски авион летал над Скопје додека траел земјотресот, ова се првите зборови на пилотот

Постои една неверојатна коинциденција. Во мигот на катастрофалниот земјотрес точно во 5,17 часот на 26 јули холандски авион го надлетувал Скопје. Пилотот од воздух гледал …

Холандски авион летал над Скопје додека траел земјотресот, ова се првите зборови на пилотот Прочитај повеќе »