(Видео) НАСА и ЕУ стравуваат од можни удари од астероиди

Европската вселенска агенција, во соработка со НАСА, стравува од можни удари на астероиди, пишуваат светските медиуми. Европските министри задолжени за Европската вселенска агенција ESA одобрија …

(Видео) НАСА и ЕУ стравуваат од можни удари од астероиди Прочитај повеќе »