(ВИДЕО) Холистичка лекарка која работела против фармацевската индустрија, ЈА УБИ ПОЛИЦИЈАТА

Австралиската холистичка исцелителка, и поранешна ветеринарка, лекарката Џастин Дамонд, е убиена од страна на американската полиција во градот Минеаполис, додека заедницата на лекари кои сакаат …

(ВИДЕО) Холистичка лекарка која работела против фармацевската индустрија, ЈА УБИ ПОЛИЦИЈАТА Прочитај повеќе »