Мел Гибсон: Холивудските педофили повеќе нема да можат да се кријат!

Мел Гибсон во своето најново интервју изјави дека скандалот со сексуалните малтретирања во Холивуд допрва ќе се влошува и на виделина ќе излезат многу работи …

Мел Гибсон: Холивудските педофили повеќе нема да можат да се кријат! Прочитај повеќе »