хомосексуалец

Тајни писма на Чајковски открија дека бил хомосексуалец

Неодамна во Англија беа објавени тајни писма од рускиот композитор Петар Илич Чајковски во кои со нежни и страсни зборови ги опишува скриените чувства кон …

Тајни писма на Чајковски открија дека бил хомосексуалец Прочитај повеќе »

Scroll to Top