1200 страници на експлицитни „геј“ разговори на свештеници

Досието што ги разоткрива двојните животи на 34 италијански свештеници е поднесен во највисоката епархија во Ватикан. Адвокат хомосексуалец го составил тој попис тврдејќи дека …

1200 страници на експлицитни „геј“ разговори на свештеници Прочитај повеќе »