Како да го решите проблемот ако мобилниот ви е сè побавен

Ако телефонот ви работи побавно од вообичаено и имате потешкотии во извршувањето и стартувањето на вообичаените работи, потребно е да ги избришете сите Cache податоци. …

Како да го решите проблемот ако мобилниот ви е сè побавен Прочитај повеќе »