Хороскоп за 17 март 2018

 Овен (21.03 – 20.04) Станувате многу неосетливи, заинтересирани сте само за спроведување на ред и дисциплина. Во односот со партнерот потребна е апсолутна слобода. Партнерот …

Хороскоп за 17 март 2018 Прочитај повеќе »