Новинар открил вонземјани во Перу и ги претставил во националниот Конгрес во Мексико Сити

Во националниот Конгрес во Мексико Сити, на првата седница новинарот Хозе Хаиме Маусан претстави две кутии со човеколики скелети за кои тврди дека се мумии …

Новинар открил вонземјани во Перу и ги претставил во националниот Конгрес во Мексико Сити Прочитај повеќе »