За една година ги изгубија двата сина, тажна судбина за родителите на Хулен

Откако службите го извадија телото на двегодишниот Хулен Росел, кој пред 13 дена паднал во бунар длабок 71 метар во Шпанија, светските медиуми пишуваат дека …

За една година ги изгубија двата сина, тажна судбина за родителите на Хулен Прочитај повеќе »