Во стотина модели на HP-лаптоп вграден софтвер што следи сè што се пишува на тастатурата

Корисниците на HP-лаптоп се под голем ризик нивните лозинки, банковни податоци, приватни комуникации и историја на пребарување да бидат забележани без нивно знаење. Истражувачите за …

Во стотина модели на HP-лаптоп вграден софтвер што следи сè што се пишува на тастатурата Прочитај повеќе »