храбро

(ФОТО) Македонската водителка знае како со јазикот – Во ваква поза не сте ја виделе

Летото е годишно време кога сите се опуштени, раположени, раскомотени, послободни во однесувањето… Особено кога се на годишен одмор. Многу повеќе или помалку познати ТВ …

(ФОТО) Македонската водителка знае како со јазикот – Во ваква поза не сте ја виделе Прочитај повеќе »

(ФОТО) Храбро момче одби да убие недолжен човек, па ја претпочиташе сопствената смрт

Запаметете го неговото име – Ариел Ескаланте Перез. Ариел, банда на разбојници од Гвателама се обидела да го присили да убие еден возач на автобус. …

(ФОТО) Храбро момче одби да убие недолжен човек, па ја претпочиташе сопствената смрт Прочитај повеќе »

Scroll to Top