(ВИДЕО) Борко и Нина Ристовски се вратија од „жешката“ Хрватска, во романтичниот Охрид

Нашиот ракометен херој меѓу мрежите Борко Ристовски уживаше во топлите денови со својата сакана, прекрасната Нина, во Хрватска, каде беше дел од Интернационалниот кам за …

(ВИДЕО) Борко и Нина Ристовски се вратија од „жешката“ Хрватска, во романтичниот Охрид Прочитај повеќе »