(Видео) Битолчанецот Христијан свири клавир и ги забавува патниците на аеродром во Доха

Македонецот Христијан Спировски, кој е со потекло од Битола, ги забавува патниците на аеродромот во Доха, Катар. Христијан одржа мини-концерт на клавир.  30-годишниот Христијан, кој …

(Видео) Битолчанецот Христијан свири клавир и ги забавува патниците на аеродром во Доха Прочитај повеќе »