(Видео) Битолчанецот Христијан свири клавир и ги забавува патниците на аеродром во Доха

Македонецот Христијан Спировски, кој е со потекло од Битола, ги забавува патниците на аеродромот во Доха, Катар. Христијан одржа мини-концерт на клавир.

 30-годишниот Христијан, кој живее во Мелбурн, веќе подолго време е атракција на аеродромите низ целиот свет.

Младиот музичар на светските аеродроми со својата изведба на светските хитови на клавир ги воодушевува сите присутни. Христијан изведува и традиционални мелодии од Балканот.

Scroll to Top