Христијан Тришоски

(Видео) Христијан Тришоски ја препеа „Распукај срце ко Шар планина“ од Наум Петрески

Младиот пејач Христијан Тришоски, ја препеа песната на Наум Петрески „Распукај срце ко Шар планина“. Фолк пејачот првпат ја испеа оваа песна пред 15 години …

(Видео) Христијан Тришоски ја препеа „Распукај срце ко Шар планина“ од Наум Петрески Прочитај повеќе »

(Видео) Христијан Тришоски препеа хит на Дино Мерлин

Македонскиот пејач Христијан Тришоски, по кратка музичка пауза, го препеа хитот на Дино Мерлин „Ајде ночас ми доџи“. Песната ја работеше Зеки Бекироски, а Христијан Ѓорѓиевски …

(Видео) Христијан Тришоски препеа хит на Дино Мерлин Прочитај повеќе »

Scroll to Top