Крајот на светот ќе стигне за четири дена? – Христијаните се плашат од црниот месец

Според некои тврдења на теоретичарите на заговори, крајот на светот доаѓа за четири дена поради тоа што ќе се случи редок лунарен настан кој ќе …

Крајот на светот ќе стигне за четири дена? – Христијаните се плашат од црниот месец Прочитај повеќе »