Ватикан смета дека Исус Христос воскреснал за целата вселена

Научниците се блиску до одговорот на прашањето дали постојат вонземни облици на живот. Какви последици би можело да има тоа врз светската религија? Интересно е …

Ватикан смета дека Исус Христос воскреснал за целата вселена Прочитај повеќе »