Француска државна секретарка е под истрага поради обвинение за силување

Обвинителството во Париз започна истрага по повод обвинувањата за силување против државната француска секретарка за развој и меѓународна соработка Хрисула Захаропулу. Истрагата е отворена откако …

Француска државна секретарка е под истрага поради обвинение за силување Прочитај повеќе »