Учесник во „Парови“ ја „смува“ најсекси Хрватката која 10 години е постара од него

Пејачката Маја Шупут (37), како што наведуваат хрватските медиуми, е во врска со кошаркарот од Белград. Веќе неколку месеци се пишува дека хрватската пејачка е …

Учесник во „Парови“ ја „смува“ најсекси Хрватката која 10 години е постара од него Прочитај повеќе »