(ВИДЕО) Хрватките признаа – Не е важно дали е бел или црн, важно да е набилдан

На фотките од јадранските дестинации, најчесто можат да се забележат убавици во костими за капење, и набилдани фраери, па не е чудно што постои вакво …

(ВИДЕО) Хрватките признаа – Не е важно дали е бел или црн, важно да е набилдан Прочитај повеќе »