(ВИДЕО) Хрватките признаа – Не е важно дали е бел или црн, важно да е набилдан

На фотките од јадранските дестинации, најчесто можат да се забележат убавици во костими за капење, и набилдани фраери, па не е чудно што постои вакво мислење.

Екипата на „Тulumarke“ одлучи да дознае какви типови налетуваат на нив, дали се напорни, што им смета на девојките кај нив, но и какви типови им се допаѓаат. Пронајдоа две Хрватки и им ги поставија тие прашања.

Не е лесно да се носиш со толку налети, но на девојките тоа не им смета, велат дека повеќето ја сваќаат пораката кога ќе ги одбиеш. Се разбира дека има досадни ликови кои никако не можете да ги истерате, но така е тоа во кој и да клуб отидете. Кога морате да изберете меѓу набилдан црнец или белец, изберете го набилданиот. Кога и двајцата се набилдани, малку повеќе мора да се размисли.

Што уште изјавија, погледнете во видеото:

Scroll to Top