хрватските

Хрватските пратеници изгласаа закон за труење на народот со ГМО

Амандманот за спречување ГМО производите да стигнат на пазарот во Хрватска не мина меѓу пратениците на хрватскиот парламент. Минатата недела собранискиот состав одлучи да нема …

Хрватските пратеници изгласаа закон за труење на народот со ГМО Прочитај повеќе »

Хрватските власти ги премолчеа новостите за новите лични карти

Со потпишувањето на наведениот договор, подносителите на барања за нова лична карта ѝ допуштаат на фирмата „AKD“ да управува со нивните лични податоци. Наведената компанија …

Хрватските власти ги премолчеа новостите за новите лични карти Прочитај повеќе »

(Фото) Хрватските борбени возила „Patria“ се упатија во Литванија за борба со руската закана

Вооружените сили на Република Хрватска уште еднаш ја покажаа својата подготвеност за учество во активностите на НАТО алијансата и засилување на нивната присутност во истата. …

(Фото) Хрватските борбени возила „Patria“ се упатија во Литванија за борба со руската закана Прочитај повеќе »

Scroll to Top