Цавтат во Хрватска помеѓу најдобрите дестинации за меден месец во Европа

Светски познатиот портал за патувања, „Јуропен бест дестинејшнс“, објави листа на најдобрите дестинации за меден месец во Европа. На листата се места во Франција, Португалија, …

Цавтат во Хрватска помеѓу најдобрите дестинации за меден месец во Европа Прочитај повеќе »